lierre

Modele machiaj simplu

Machiajul naturel de seară, poate fi la fel de intens, Cu accetul PE Ochi sau pe Buze. Tenul...

20 Fév

Machiajul naturel de seară, poate fi la fel de intens, Cu accetul PE Ochi sau pe Buze. Tenul trebuie să arate impecabil, de aceea se recomandă utilizarea unui fond de Ten cu Grad Mare de Detectiv și o pudra PULBERE mată pentru finisare. * Machiajul ochilor. Cel mai important detaliu al unui machiaj de seară reuşit este să Alegi nuanţele potrivite Atât ca intensitate Cât şi cromatică. Investeşte Într-un fard cu patru NUANŢE complémentare de calitate, pe care le poţi folosi Atât ziua Cât şi Seara. Machiajul de seară Profesional, realizat de un spécialiste, cine poate evidenția cel mai bine trăsăturile. Principalele avantaje ALE machiajului profesional sunt utilizarea produselor profesionale, Special potrivite pentru tenul tău, astfel încât Rezultatul final să fie de Mare efect. Accueil» frumusete» Beauty Book» Machiaj de Seara: MODELE, Tendinte, tutorial, produse necesare Machiaj Natural de seară (Machiajul simplu de Seara) Machiajul de ocazie pentru ochi căprui se poate realiza cel mai bine folosind farduri deschise la culoare precum galben, Lila, nu, auriu sau tonuri metalizate, Care evidențiază foarte bine irisul. . Urmărește Tutorialul de mai jos pentru un machiaj Smokey-Eyes pas cu pas: indiférent de Culoarea de RUJ pe care o Alegi, cel mai important este ca BUZELE Tale să fie hidratate. De aceea, este recomandat să aplici mai întâi un Scrub, pentru a îndepărta particulele de piele uscată, iar apoi un baumier hidratant.

Lasă balsamul să își FACA efectul Cât timp realizezi prrimii pași ai machiajului, iar Când Vine momentul să aplici un RUJ, șterge-l cu un șervețel, altfel Culoarea nu va rezista. Un sfat important de care trebuie să ții CONT este să ții CONT d subtonul rujului. Dacă pentru ochi Alegi o culoare RECE, atunci și rujul trebuie să fie Într-o nuanță rece. Creion/fard de sprâncene – Sprâncenele bine défini, Care încadrează fața, se obțin prin conturarea Lor cu un creion moale, Într-o nuanță Cât mai naturală; * Buze senzuale. Dacă vrei un machiaj de seară desăvârşit, conturează-ţi BUZELE cu un creion spécial cu o nuanţă mai închis decat rujul pe care îl aplici imediat cu ajutorul unei pensule. Un Ultim retuş machiajului tău de seară poate fi un Strop de Luciu de Buze care da un efect de Buze mai Pline. Începe prin a-ți curăța foarte bine fața (de preferat este să folosești un gel Special de curățare sau un toner). Aplică apoi Crema hidratantă și masează PANA Când intră complet în piele.

După ce tenul este curat și uscat, aplică Primer-UL iar apoi, cu un burete sau o pensulă specială, aplică Fondul de Ten asigurându-te că îl întinzi Perfect, fără a rămâne cu umbre sau Pete inestetice. Conturul ochilor este de Mare efect și în cazul ochilor căprui, realizat în Special cu nuanțe contrastante: violet, albastru sau Verde. Pensule de machiaj – produsele de make-up se aplică fiecare cu ajutorul unor pensule de machiaj profesionale, Absolut necesar pentru un machiaj bine finisat. – Rujul în nuanțe îndrăznețe: Roșu, violet, Bourgogne, Negru pentru Buze este de preferabil Alegerea unei nuante neutre, Nude de gloss. Folosind o pensulă, aplică acum pudra Într-un strat subțire (nu este nevoie de o cantitate Mare, altfel riști să încarci tenul inutil). IATA un modèle de machiaj pentru Zi simplu pe care il putem realiza in doar cativa pasi: Accenl se Pune PE Ochi si tocmai de aceea insistam cu Culoarea PE partea superioara a fetei.