lierre

Modele unghii de vara simple

Unghiile Baby Boomer, tendința care va înlocui manichiura français în Vara 2018 motivele...

20 Fév

Unghiile Baby Boomer, tendința care va înlocui manichiura français în Vara 2018 motivele pentru care iubim unghiile cu gel sunt simplu de ghicit: rezistența eroică, le de a transforma orice formă de Unghii (chiar cele cu unghiile foarte MICI și fragile se pot Bucura de manichiuri spectaculoase datorită gelului) și varietatea de modele pe care le potï încerca. Dacă Cine plac unghiile simple, probabil ultimul argument nu te convainc. Ce poate fi mai simplu decat perfortele aplicate PE unghie? Deși este incredibil de ușor de realizat, acest Tip de manichiură e Atât de sofisticat. Aplică ojă Nude, apoi lasă-ți creativitatea să decidă unde VEI PLASA perfortele. Nu exagera, așa Cum te-am învățat și la modelele de Unghii simple de mai sus. Ideea e fabuloasă în tonuri de Alb, Dar și de Negru. Ti-am pregatit o Selectie de modele de Unghii simple pentru ca mainile Tale sa arate Perfect chiar si atunci cand esti PE Fuga. Aceste manichiuri simple pentru Unghii pot fi realizate intr-un timp scurt, avand o complexitate redusa. Doar pentru că nu ești dornică să încerci cele mai spectaculoase MODELE nu înseamnă că ai opțiuni limitate. Dimpotrivă, PE Instagram (sursa noastră preferată de inspirație de Beauty) circulă o mulțime de modele simple de Unghii cu gel, de la cele în Culori bloc, Dar cu nuanțe foarte interesante, pana la cele cu aplicații sau desene discret. Descoperă cele 10 modele de Unghii cu gel simple care ne-au Furat inima! Lasă unghiile simple (Dar acestea trebuie să arate Perfect, îngrijite și sănătoase) și aplică steluțe PE suprafața Lor.

Va fi manichiura ideală pentru toamna 2018! Dacă pentru tine cel mai comun sens al « manichiurii simple » este fără modele de nail art, atunci unghiile de mai jos vor fi Alegerea câștigătoare. Pilește și da o formă alungită manichiurii, apoi apelează la o ojă Albă (în Trend acum) sau Roz deschis. Dăruiește-ți inima manichiurii conte! Îți démonstrăm acum din nou Cât de bine funcționează accentele în cele mai simple modele de Unghii. Acoperă Două Unghii cu Roz deschis și PE Celelalte pictează-le Cu Negru (sau în ce proporție vrei tu). Unghiile rozalii vor fi « răsfățate » și cu Naomi inimioare Delicate, poziționate aproape de vârf. Profiter! Rămânem la modelul cu auriu de mai sus, Dar îl îmbogățim acum cu Flori pur și simplu superbe! Partea și mai Bună la acest modèle de Unghii simple DIN toamna 2018 este că nu ai nevoie de foarte multă îndemânare: Floarea trasată poate fi doar o reprezentare simbolică. Bujorul DIN varianta de nail art de mai jos e to Die for, Dar tu potï apela la orice Cine Trece prin Cap. Dacă nu Cine place să mizezi PE MODELE Complicate, profită de unghiile cu gel pentru a încerca și Alte forme de Unghii, pe care pana acum unghiille Tale Naturale nu encontre le-ar fi permis.

Unghiile Stiletto pot fi foarte spectaculoase, la fel și cele ovale sau foarte pătrate. Jonglează și cu lungimea pentru a da un plus de efect unor Unghii simple. Tu ce parère ai despre aceste modele de Unghii simple DIN 2018? Abia așteptăm să aflăm Dacă ți-au plăcut propunerile noastre și pe care plănuiești să o Alegi! PE lângă culorile Uni, potï încerca o mulțime de modele simple de Unghii cu gel: MODELE français, Accente PE degetul inelar, Glitter PE un singur deget, Culori irizate, folii, pigmenți sau ștampile. Dacă mizezi PE nuanțe Nude, potï încerca să te JOCI cu mai multe MODELE: efectul va fi mai discret datorită culorii de bază. Iată care sunt modelele de Unghii simple de Care Noi ne-am îndrăgostit în toamna 2018! Aici VEI Gasi modele de Unghii simple, pe care le Poti realiza cu usurinta, chiar la tine acasa.